מרכיבים:
½ כוס קמח עדשים אדומות
½ כוס קמח טפיוקה
1 כוס קרם קוקוס
¼ כפית מלח הימלאיה
פרוסות של עגבניות
פסטו (להשתמש במכון של הספר/לקנות)
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים בקערה, מערבבים היטב
(עדיף עם מטרפה) כדי לוודא שאין גושים.
מחממים במחבת קטנה או בינונית מעט שמן קוקוס (מומלץ להשתמש במחבת נון סטיק ובהמשך לשמן כל כמה סבבים של טיגון ולא בכל פעם).
יוצקים למחבת רבע כוס מהבלילה ומסובבים את המחבת כך שהבלילה תתפשט לכדי עיגול מלא.
מנמיכים את האש מעט ומטגנים את הצד הראשון
תוך כדי שמים פרוסות של עגבניות על הצד הלא מטוגן ומפזרים פסטו, לאחר דקה-שתיים הופכים את המלוואח ומטגנים את הצד השני, מושלם!