לחם שקדים ב-5 דקות הכנה ללא קמח וללא גלוטן


מרכיבים:

6 כפות ממרח שקד לבן*

2 כפות סילאן

3 ביצים

1 כפית אבקת אפייה (אפשר להחליף בסודה לשתייה אם אין)

מעט מלח ורוד

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה.

הבלילה יוצאת דלילה – זה בסדר

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מעבירים לתבנית איגליש קייק ואופים 20-18 דקות.

נועצים סכין ובודקים שהיא יוצאת יבשה לפני שמפסיקים את האפייה.


ניתן לגוון עם ממרחים נוספים וליצר מגוון לחמים

*ניתן להחליף את הממרח שקדים בכל ממרח אחר ולקבל אינסוף של לחמים טעימים.

תגובות

תגובות