טופו מוקפץ עם כרוב ופטריות

 

ארוחה על בסיס טופו (חלבון מן הצומח)

מרכיבים:
100 גרם טופו חתוך לקוביות
כרוב לבן
רגליים של פטריות
שבבי קוקוס יבשים

תיבול:
סילאן
רוטב סויה

אופן ההכנה:
מקפיצים את הקוביות טופו בחצי כף רוטב סויה ו-2 כפות סליאן
(אפשר לשפר טעמים לפי העדפה האישית שלכן)
לאחר 3 דקות נוסיף את הרגליים של הפטריות
לאחר 3 דקות נוספות נוסיף את הכרוב לבן
אני ממליצה כמה שפחות לחמם
ממש 20 שניות לפני שאתן מכבות את האש יש להוסיף את שבבי הקוקוס!

תגובות

תגובות